Sivut

tiistai 23. lokakuuta 2012

Demonikissa ja liikkuva Neca


   Laumalle kuuluu tällä hetkellä oikein hyvää, sillä elukat ovat saaneet nauttia uusista leluista ja muista tavaroista. Velipuoleni lopettaa lemmikkieläintarvikeliikkeensä, joten olemme sieltä sitten rohmunneet omille karvakasoille vaikka ja mitä. Osan sai ilmaiseksi, kun olivat alunperin isän hankkimia juttuja jotka oli sitten liikkeeseen laitettu myyntiin. Näihin kuuluu mm. valtavasti remmejä ja pantoja, joita keräilin sieltä koirilleni vinon pinon. Mukana on esimerkiksi jakaja kahden koiran yhteislenkeille (sekä samanlainen myös kissoille), näyttelyihin ja Necan lenkitykseen hienosti soveltuva ketjupanta, nätti sininen remmi (näyttelyihin ja ihmisten ilmoilla liikkumiseen)...

  Misse (jota flunssani jälkeen on kutsuttu Bisseksi...) innostui pari päivää sitten lattialla lojuneesta pahvilaatikosta. Toki se ensin köllötteli siellä itse, mutta keksi hetken päästä miten lootaa voi käyttää vielä paremmin. Mille-Lille katseli vierestä kun Sheba tassutti laatikkoon, jossa on siis päälle "keikautettava" kansi. Kun Shippan oli tyytyväisenä asettunut maaten, kattineiti hiippaili laatikon taa, läimäisi ylhäällä olleen kannen kiinni - ja hypähti itse painoksi! Siinä se sitten istui, kierosti voitonriemuisen näköisenä, kun nuorempi kissa rapuutti hädissään vankilassaan ja huitoi tassullaan laatikon sivussa olevasta pienestä aukosta.
  Yritin toki auttaa Sheba-parkaa ja häätää Missen pois, mutta tuo katala katti vain sähisi minulle vanginvartiointipaikaltaan ja näytti siltä että puree kohta. Parempi siis jättää se rauhaa, kyllä kai se sen Sheban sieltä pian päästää... Hetken Misse jopa torkkui laatikon päällä, mutta armahti lopulta vankinsa. Tosin se teki tuon uudestaan parin päivän päästä.


Misseä ei juurikaan kiinnosta, vaikka Sheba huitoo epätoivoisesti tassullaan.

Kiero katti vain pistää maaten laatikon päälle - siel oot ja pysyt, kakara!


  Lupasin myös viime tekstissäni laittaa blogiin kuvia Shebasta joka yrittää ruokkia itse itsensä, ja tässähän näitä olisi. Tosiaan se veti raksupurkin auki olleesta kaapista, ja ryhtyi määrätietoisesti avaamaan sitä. Kuitenkaan sen taidot eivät aivan riittäneet, joten lopulta se joutui turvautumaan perinteiseen keinoon, eli maukumiseen - hei, mullon nälkä, antakaa ruokaa ku en ite saa tätä aukiiiii!!
 Misse seurasi operaatiota vierestä. Tottahan senkin kuuluu saada osansa siitä muonasta, jonka Sheba olisi voinut pyydystää. Mutta eihän tuosta kersasta mihinkään ole, kyllähän Misse nyt sen arvasi...






Ruoooookaaa?!

   Necsun kanssa on taas treenattu trampalle hyppimistä. Sen verran on tullut joko rohkeutta tai jalkavoimia lisää, että koira loikkaa sinne jo suoraan maasta ilman vauhtia. Liikkuva kuva tuli väsättyä käsitteestä nimeltä noutava bordercollie, joka on ihan eri juttu kuin vain noutava koira. Ihan tosi, tuo juoksee sellaista vauhtia että autoja hirvittää, ja kääntyy kätevästi 180 astetta vaikka yhden tassun varassa!







Ainoa kunnolla onnistunut kuvasarja noudosta, tässä se ei tosin käänny ihan niin jyrkästi kuin joskus.

Tämän ihmeempiä kuulumisia ei tällä kertaa ole, joskin ilmoitan nyt vielä mikäli joku ei onnistunut sitä jo hoksaamaan, että blogin ulkoasu on kokenut melkoisen muutoksen. Mitäs pidätte? Kommenttia tulemaan vaan! 
  Yksi kuva löytyy vielä. Tuo otsikossa mainittu demonikissa, jota jotkut ovat saattaneet jo pohtiakin, että mikä se oikein on. Kyseessä on tuosta Sheban ruuankerjäyskuvasta "hieman" muokattu versio, olkaapa hyvät!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuka tahansa, myös anonyymit, voi kommentoida - älkää ujostelko vaan kirjoittakaa ajatuksenne teksteistä! :)
Kritiikkiä saa antaa, mutta epäasialliset kommentit poistan. Muistakaa siis käyttäytyä fiksusti!