Sivut

tiistai 3. heinäkuuta 2012

~ Ajasta ikuisuuteen ~




   6.5.1996 - 2.7.2012      

  
Yksi on joukosta poissa, yhden paikka kotonamme on tyhjä, yksi on siirtynyt rajan taakse. 

   Vanha Netta sairastui munuaissairauteen, joka on hyvin yleinen kissoilla. Sairaudesta ei voi parantua, eläin vain kituu kivuliaasti pois. Emme voineet katsoa kun rakas perheenjäsen kärsi. Niin raskas kuin päätös olikin, veimme Netan eilen eläinlääkäriin viimeistä kertaa. Enää se ei laittanut vastaan kun se vietiin autoon, enää se ei yrittänyt pois lääkärin pöydältä. Se vain katsoi hiljaa ja odotti.

  Lopullisen nukutusaineen nähdessäni minuun iski jonkinlainen paniikki; tämän jälkeen sitä ei saa enää koskaan takaisin. Mutta kun oikeasti rakastaa lemmikkiään, on tarpeen tullen valmis luopumaan siitä jos niin on sille parempi. Ei ole oikein pitää eläintä kärsimässä vain, koska itse ei pysty päästämään irti.

  
Jossain vaiheessa vaistosin, että pöydällä oli enää pelkkä kissan ruumis, tyhjä kuori. Netta itse oli jossain muualla. Ulos mennessäni tunsin jonkun läsnäolon, ihan kuin joku tarkkailisi. Vilkaisin taivaalle ja hymyilin haikeasti. Se on jossain tuolla ja katsoo meitä. Nyt se on terve. Nyt sen on hyvä olla.


Hautasimme Netan pensaan juurelle. Sen haudalle tulee keskelle pieni muistolaatta ja ympärille kukkapenkki. Myös sen pannassa ollut hopeinen kruunu laitetaan haudalle - on vain yksi todellinen kissakuningatar.


Netta oli kissa, jolla oli kultainen sydän ja viaton sielu. Se oli varmasti maailman kiltein ja lempein kissa, aina ihmisten tukena hädän hetkellä. Netta oli kissa, joka pystyi parantamaan särkyneen sydämen katseellaan.


10 kommenttia:

  1. Rupesin itkemään kun kuuntelin tuota Väsyneet maan -kappaletta samalla kun luin tuota. ;____; Voimia sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä uskon >_<
      Linkkasinki tonne ylös ton Sorrowin mitä soitin puhelimesta Netan hautajaisis, se on toinen mikä toimii ku lukee tota ;_;
      Ja kiitos =,3

      Poista
    2. Kyyneleet silmissä ja iho kananlihalla ♥ Niin kaunista kuin musiikki vain olikaan, ja miten kaunis muistokirjoitus voi olla. :3 Toivottvasti toivut menetyksestä!

      ♥: Sasu

      Poista
    3. Kiitos kaunis sinullekin =3
      Vähän ehkä olenkin alkanut jo toipumaan, onhan siitä jo yli viikko...

      Poista
  2. Mäki rupesin itkemään. ;c voimia ♥:3

    VastaaPoista
  3. Vou sua ;< Koita kestää 8> Netta tulee kyl aina olemaan niin ihana kissu 8>

    VastaaPoista

Kuka tahansa, myös anonyymit, voi kommentoida - älkää ujostelko vaan kirjoittakaa ajatuksenne teksteistä! :)
Kritiikkiä saa antaa, mutta epäasialliset kommentit poistan. Muistakaa siis käyttäytyä fiksusti!