Sivut

sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Edistystä havaittavissa


Yllättävän taiteellinen kuva yläkatsomon verkon kanssa...

   Tänään käytiin Necan kanssa jonkin sortin luksusluokan mätsärissä. Luksusta siksi, että päävoittona (joka ei kylläkään meille tullut) oli jopa 1000 euroa. Kyseessä oli jonkin Golden Dog Leaguen järjestämä tapahtuma. Itse näyttely oli hoidettu vähän huonosti. Paikkana toimi jäähalli, jossa oli kylmä vaikkei siellä jäätä enää ollutkaan. Lattiapinta oli todella liukas. Aikataulu ja ylipäätään koko homma takkuilivat, ja yhdessä vaiheessa järjestäjät pitivät oikein pitkän strategiapalaverinkin ja osallistujat värjöttelivät kehien laidoilla.

   Hyvä kokemus tämä silti oli, sillä Neca totteli aivan loistavasti. Se oli rauhallinen, seisoi nätisti ja yritti istua vain pari kertaa. Koira kulki hyvin vierellä kehässä, remmiä sai ajoittain pitää ihan löysälläkin ja tämä ravasi kauniisti.
   Isän valjastin taas kuvaajaksi, joskin katsomon kaukaisesta sijainnista johtuen kuvat olivat paljolti zoomattuja ja aika huonolaatuisia. Koiran pienetkin liikahdukset näkyvät heti pelkkänä sumeana kohtana kun joutuu kaukaa kuvaamaan. Siispä julkaisukelpoisen laatuisia kuvia on ihan vain pari.


Nurkassa seisoskelua.

"Nosta sitä kättä vähän että nään teidän numeron"


   Tapahtumassa oli jännä arvostelusysteemi. Kehässä pyöri vain "ohjaaja" kertomassa kuka menee mihinkäkin nurkkaan ja kuka lähtee liikkeelle. Siis kyllä, emme seisoneet rivissä vaan jokainen omassa nurkassaan. Tuomaria kehässä ei ollut. Jokainen kehässä olija äänesti omasta mielestään kauneinta koiraa siitä ryhmästä, omaa ei tietenkään saanut äänestää.
   Ensimmäisellä kierroksella sijoitukseksi neljän ryhmästä tuli yllättäen hopeaa! Olin aivan varma että eräs todella kaunis ja hyvin käyttäytyvä koira voittaisi, mutta kumma kyllä se tuli kolmanneksi kyseisestä joukosta. Eipä olisi uskonut että Neca yltää sen edelle.
   Jatkokierrokselle menivät sitten alkukehissä kultaa ja hopeaa saaneet, pronsseista en ole ihan varma olivatko ne mukana. Tässä ryhmiksessä ei sitten enää sijoituttu, mutta kotiin tuomisiksi tuli silti kunniakirja ja hopeaplakaatti. Voitte uskoa että minulla on kauhea näyttelykuume nyt!




Näyttelykoira ja palkinto. Elukan korvat muuten katosivat johonkin kuvaushetkellä =D

4 kommenttia:

  1. Pöwwöhäntäbanneri<3 owo
    Muttaniinsiis, koitan nyt keksiä tähän jotaki muuta koska ton jo tiesitkin.. Niinniin, kiva postaus. Jajaja, sesse on alkanut laittamaan selkeitä kuvia itsestään owo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitän :3
      Joo tuumasin että tuskin kukaan tulee mua syömään vaikka näkiski naamanikin ='D

      Poista
  2. Voi, paljon onnea Necalle! :D Hopea sopii sille varsin hyvin! ^^
    Ja pääsittepäs jatkamaan mätsäriuraa! :D Meilläkin Axu on alkanut jo päästä jyvälle kehäkäyttäytymisestä.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mieki huomasin että toi palkintohan sopii elukan turkin sävyyn =DD
      Noni, meillähän on sitten molemmilla varsinainen näyttelykoira kotona kasvamassa tai jotain ;)

      Poista

Kuka tahansa, myös anonyymit, voi kommentoida - älkää ujostelko vaan kirjoittakaa ajatuksenne teksteistä! :)
Kritiikkiä saa antaa, mutta epäasialliset kommentit poistan. Muistakaa siis käyttäytyä fiksusti!