Sivut

tiistai 4. joulukuuta 2012

Kissojen tavallinen aamu: syö tai tule syödyksi




  Lunta tupsahti jälleen laumalaisten iloksi! Neca varsinkin rakastaa riehua pihalla, se nakkelee lunta kuonollaan ilmaan ja loikkii sitten ottamaan hiutaleet kiinni. Kävin sen kanssa metsässäkin seikkailemassa, joskin tästä reissusta lisää sitten joskus TCT:n puolella. Metsässä otetut kuvat kun menevät erääseen vähän erikoisemmanpuoleiseen teemapostaukseen.. ;)
 Auringon laskiessa lumi oli kauniin kellertävän ja sinivioletin sävyistä, ja sopi hienosti Necsun turkin väreihin. Siispä kamera käteen ja kuvaamaan!







 Päätin tässä yhtenä aamuna, että kissojen aamurutiinit voisi ikuistaa. Joidenkin kissat kenties sukivat toistensa turkkeja ja kehräävät onnellisina siinä aamutoimien lomassa? Meillä pidetään toista väkisin paikallaan, nuolaistaan pari kertaa, potkitaan takajaloilla naamaan, kieputaan hampaat toisen kurkussa kiinni, muristaan ja sähistään... ja jäädään sitten lattialle vierekkäin mulkoilemaan toinen toistaan kuin mitkäkin veriviholliset. Noilla on kirjaimellisesti viha-rakkaus-suhde!

Anteeksti muuten kuvien laatu, mutta nuo hullut pyörivät sellaista vauhtia ettei kamera meinannut pysyä mukana...











  Sellainen aamu meillä täällä. Ihan perus, siis. Missile vain taisi saada Shebalta pari tai kolme kirppua, ainaki sikäli mikäli se ryhtyi heti rapsuttamaan korvantaustojaan kun pääsi kollipojan tiukasta otteesta irti.




2 kommenttia:

  1. *kommentoi piruuttaan Sessen vanhoihin päivityksiin* meijän kissojen aamurutiinit menee niin, että ku minä meen keittää puuron, niin tuo Vallu seuraa keittiöön, Viki kerjää kellariin ja Vallu menee sen perässä sinne. Siellä ne viihtyy (lue, unohtuu) vartiksi raksuja syömään käytävästä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha kyllä vanhojaki postauksia saa kommentoida =)
      Ihania, kellarifaneja x3

      Poista

Kuka tahansa, myös anonyymit, voi kommentoida - älkää ujostelko vaan kirjoittakaa ajatuksenne teksteistä! :)
Kritiikkiä saa antaa, mutta epäasialliset kommentit poistan. Muistakaa siis käyttäytyä fiksusti!