Sivut

perjantai 19. heinäkuuta 2013

Neca ja pentu





    Necsu kävi tänään leikkimässä erään penskan kanssa (otuksen nimi lausutaan "miska", kirjoitusasusta en ole varma). Elukkani osoittautui oikein hyväksi leikkikaveriksi pennulle, sillä tuo käyttäytyi paljon rauhallisemmin kuin isojen koirien kanssa leikkiessään. Tarjosi pienelle sopivasti vastusta tassuillaan huitomalla, mutta toisaalta antoi sen myös repiä korviaan ja karvojaan. Kuvissakin muuten seikkailee yksinäinen Necasta irronnut karvatupsu.
    Vauhti näillä oli melkoinen, olisivat varmasti juosseet vielä enemmän jos pentu olisi ollut irrallaan eikä narussa. Neca veti kauheaa rallia ympäri pihaa ja juoksi kylki kaveriaan viistäen sen ohi - ota kiinni jos saat! Bortsukohtaus, kuten minä tapaan sanoa. Tekee tuota sekä leikkiessään että silloin kun tylsistyy. Juoksee rinkiä niin kovaa kuin ikinä pääsee ja mölisee samalla jotain.



Hurja pikkuinen

Niin hurja että isompi lähtee karkuun!

Karvapyörre

Neca kiertää kauempaa (upean ilmeen kera) ja toinen
raasu ei ylety siihen.

"No okei okei, tuu moikkaamaan"

Kaato!

Puolustus

Riehumista

Kipataan pentu tästä...

.. näin! Selätetty on.

Hyökkäykseen vaan uudestaan

Vinoja otuksia

Valoläikkä joka näyttää ihan kaljulta kohdalta

Kupperkeikkaa

"Mä vedän sua tästä narusta ihan just"

Taktinen perääntyminen ja epätoivoisena poukkoileva penska.

"Mä hyppään sinne!"

"Mä LENNÄN sinne!"

Elegantti poistuminen


    Taitaisi Necalle tehdä hyvää päästä useamminkin leikkimään muiden koirien kanssa. Meidän ajokoirat kun eivät kovin innokkaita leikkijöitä ole, toisin kuin tämä bortsu. Neca pitää muista eläimistä ja niiden kanssa touhuamisesta valtavan paljon. Ja mitä enemmän vauhtia, sen parempi sille! Harmi siis, ettei täällä lähellä ole esimerkiksi koirapuistoja ollenkaan. Kumma juttu sinänsä, koiria kyllä on.
    Tuossa kuvatessani nappasin samalla meille väliaikaisen bannerinkin. Pörröhäntäbanneri unohtui paikalleen melkein koko kesäksi, vaikka sen piti olla kevätbanneri... Joka tapauksessa, tuo on tosiaan äkkiä otettu ja väliaikainen. Halusin entisestä eroon, mutten ole vielä saanut kunnollistakaan bannerikuvaa. En nimittäin haluaisi siihen koko eläintä, kun näitä kerran on meillä monta eikä vain se yksi joka kuvassa esiintyisi.

2 kommenttia:

Kuka tahansa, myös anonyymit, voi kommentoida - älkää ujostelko vaan kirjoittakaa ajatuksenne teksteistä! :)
Kritiikkiä saa antaa, mutta epäasialliset kommentit poistan. Muistakaa siis käyttäytyä fiksusti!